VIDEO - Bătaie filmată între suporteri la meciul de fotbal dintre U Cluj și CFR Cluj / Under 16


O altercație s-a produs sâmbătă, 14 octombrie, la terenul de fotbal din Someșeni, de la Baza Ardealul, în timpul unui meci dintre juniori Under 16 ai CFR și U Cluj.

Patru echipaje de poliție au pornit pe urmele celor care au pornit scandalul, relatează sursele Știri de Cluj. Cititorii noștri ne-au sesizat că au observat mașinile în trafic. Surse din cadrul poliției au spus că a fost o altercație între cei care asistau la meci. 

A fost un conflict între părinți la un meci de fotbal între copii. S-a sunat la 112 și mai multe echipaje, care erau în zona Mărăști, au pornit în urmărirea mașinii”, au relatat sursele noastre judiciare.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 octombrie, în jurul orei 14.00.

Ulterior s-a aflat că de fapt bătaia a izbucnit între suporterii U Cluj și de la CFR Cluj, nefiind o altercație între părinți. Ultrașii Universității Cluj au fost filmați cum intrau hotărâți și puși pe scandal în tribuna bazei sportive, s-au dus direct la un grup de suporteri rivali și a izbucnit o altercație. 

Cineva a folosit un spray lacrimogen și conflictul s-a stins repede. 

Poliția a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice și dacă se vor depune plângeri, atunci se vor face cercetări suplimentare. 

Video: Curierul de Cluj

Comentarii Facebook