Sambata 8 Mai

Clujean beat la volan a cauzat un accident! A distrus un gard și s-a oprit într-o țeavă de gazUn accident rutier a avut loc, luni, pe raza localității Gilău, iar vinovat este un șofer care s-a urcat beat la volan.

La data de 11 mai a.c., ora 02:50, poliţia a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un autoturism a acroşat şi a distrus gardul şi branşamentul cu gaz al unui imobil din localitatea Gilău”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

La faţa locului, pe DJ 107P, pe sensul de mers Someşu Rece către Gilău, a fost găsit avariat un autoturism. Totodată, gardul unui imobil era distrus, pe o lungime de circa 7 metri, la fel şi branşamentul cu gaz.

Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din comuna Călăţele, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.000 de lei, autoturismul fiind avariat în proporţie de 70 %.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook