Clujean atacat de o femeie de 66 ani. I-a dat cu spray paralizant în ochi și i-a furat telefonul



O femeie de 66 de ani, din județul Timiș, este cercetată de polițițiștii clujeni pentru tâlhărie, după ce aceasta s-ar fi folosit de un spray paralizant pentru a-i fura telefonul unui bărbat.

Din declaraţiile bărbatului reiese faptul că în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe strada Republicii, a fost acostat de o femeie necunoscută care i-ar fi pulverizat spray paralizant în zona ochilor, l-ar fi lovit violent cu pumnul în faţă şi l-ar fi deposedat de telefonul mobil. Femeia era însoţită de un tânăr care a rămas la o distanţă considerabilă de locul incidentului.

La scurt timp după sesizarea faptei, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie i-au depistat pe cei doi pe strada Avram Iancu”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Femeia a fost prinsă de polițiști, însă aceasta nu avea documente. Un spray paralizant a fost găsit asupra ei

Totodată s-a stabilit că tânărul prezent la faţa locului este un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra lui telefonul mobil reclamat ca sustras de partea vătămată.

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată” de către femeie, iar faţă de bărbat pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”, fapte prevăzute de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale ale celor doi, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook