Clujean arestat preventiv după ce a fost prins la volan fără permis


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care s-a urcat la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice deși nu avea permis de conducere. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 15 zile de către magistrați”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj - Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei de domiciliu, deși nu deținea permis de conducere. Bărbatul era recidivist, el fiind condamnat deja pentru aceeași infracțiune. 

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook