Clujean amendat și pus să scoată cartoanele aruncate în tomberonul greșit! Omul acuză abuzul polițiștilor locali - VIDEO


Un bărbat din Turda îi acuză pe polițiștii locali de abuz, după ce l-au amendat pentru că a aruncat cartonul în tomberonul cu plastic și sticlă. 

Duci cartoane la tomberon, cartoane de la cutiile de parchet. Le arunci in tomberonul in care sunt plastice, sticle, cauciucuri, hârtii și apare poliția locală, care mereu sta la cotitură, pentru a-și atinge targetul de amenzi. Scoți toate cartoanele pe care le-ai pus în tomberon, pentru ca o dată ce a venit poliția, te gandesti ca ai făcut ceva greșit, le pui înapoi în masina si tot iti întocmește un proces verbal cu amenda de 1000 lei, dacă e plătită în 15 zile, vine 500 lei. Acasă, ai contract cu cei care ridica tomberoanele, dar care vin doar cand au ei chef  și iau doar cate un tomberon, nu poți tine cartoane si cutii la poarta, cu saptamanile. 

Întrebarea mea este, acele tomberoane imense pt ce sunt de fapt? Cine are dreptul sa arunce gunoi în ele? In calitate de cetățean al acestui oraș, platitor de taxe, impozite si contracte obligatorii cu diverse firme, ce drepturi avem în afară de a plăti cu vârf si îndesat peste tot. Sper sa fiti desființați cei de la poliția locală și să vă gândiți că odată vă vor ajunge din urma toate abuzurile făcute! 

P.S  Pt domnii în uniforme. Parchetul l-am cumparat din Dedeman, sa veniti sa va arat bonurile”, a transmis clujeanul.

Comentarii Facebook