Cluj: Un șofer BEAT a intrat pe linia de cale ferată și s-a izbit de un stâlp CFR duminică seară. 3 persoane au fost rănite - FOTO


Duminică seară, în jurul orei 23:40, un șofer beat din Cluj-Napoca, a ieșit de pe drum, intrând pe linia de cale ferată și s-a izbit de un stâlp CFR. În urma coliziunii, el și alte 2 femei din mașină au fost răniți.

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în direcția străzii Aurel Vlaicu a părăsit partea carosabilă, pătrunzând pe linia căii ferate, iar apoi a intrat în coliziune cu un stâlp/catenară CFR.

A rezultat vătămarea corporală a șoferului și a două pasagere din autoturism.

În urma testării cu aparatul etilotest conducătorului auto i-a rezultat concentrația de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat IPJ Cluj.

53e1fed7-6d98-47ad-9c5b-0aea5b90c1a3.jpg

De asemenea, ISU Cluj a explicat că:

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda asistență de urgență personalelor implicate într-un accident produs pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în nor orei 23.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism avariat, ahuns pe șinele de tren, iar ocupanții erau ieșiți din acesta și necesitau asistență de specialitate.

Patru tineri au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specifice.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au degajat autoturismul avariat de pe calea ferată, pentru a se putea relua traficul feroviar.”

Comentarii Facebook