Miercuri 22 Martie

Cluj: Un bărbat a căzut de la înălțime în Tiocu de Jos. Două echipaje SMURD au intervenit


Două echipaje SMURD au intervenit pentru salvarea unui bărbat de 46 de ani, căzut de la înălțime în localitatea Tiocu de Jos, comuna Cornești.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ sau deplasat la fața locului unde au găsit un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, fără semnale vitale. Salvatorii au aplicat imediat manevre de resuscitare care au reușit să readucă semnalele vitatale bărbatului”, anunță ISU Cluj.

Acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD pentru îngrijiri de specialitate.

Update

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 08.30, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre căderea de la înălțime a unui bărbat care efectua lucrări de reparație pe acoperișul unei clădiri, în localitatea Tiocu de Jos, comuna Cornești. Bărbatul de 46 de ani, din municipiul Gherla a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul”, notează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook