Șofer SINUCIGAȘ în Cluj-Napoca, pe drumul Sfântul Ioan. Două depășiri inconștiente la rând - VIDEO


Un șofer a fost filmat pe drumul Sfântul Ioan, pe sensul spre Mănăștur, în timp ce depășea ca un nebun toate mașinile. La un moment dat a ieșit pe acostament, pe contrasens, pentru a evita un accident, dar tot nu s-a oprit. 

Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor în pericol iar pentru mai mulți colegi, această a fost ultima imagine văzută...o mașină pe contrasens.

De data aceasta, două mașini in care se aflau si copii, au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 CLD, în zona Făget pe direcția Sf. Ion - Mănăștur.

Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?

Ps.1 De văzut până la capăt...

Ps.2 În prima mașină în care era sa intre, se afla colegul nostru motociclist / actorul Radu Lărgeanu împreună cu soția însărcinată care a suferit un șoc în urma întâmplării”, au relatat membrii comunității moto.

---------------

UPDATE

În urma difuzării în spațiul public a unor imagini surprinse în trafic, unde sunt observate manevrele de depășire efectuate de un conducător auto, polițiștii Biroului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, fiind astfel demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale față de aceasta.


Comentarii Facebook