Mama unui copil, amendată pentru că l-a lăsat nesupravegheat! Poliția l-a găsit desculț și agitat, într-o parcare - VIDEO


Polițiștii au găsit un copil pe strada Hășdății din municipiul Gherla, în fața unui centru comercial. Copilul de 12 ani era singur și manifesta o stare de agitație. 

Un localnic a povestit că a văzut băiatul umblând pe mijlocul drumului, printre mașini, desculț și speriat. ”A intrat la un magazin, am încercat să vorbesc cu el, să văd ce s-a întâmplat, dar nu te puteai înțelege cu el. Așa că am cerut ajutor”.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care l-a preluat pe minor.

Polițiștii au constatat că minorul a fost lăsat nesupravegheat, iar la scurt timp au identificat-o pe mama acestuia, căreia i-au aplicat o sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, scrie Gherla Info.

În schimb, mama băiatului spune că acesta este mereu supravegheat și îngrijit. ”Era în grădină, asculta muzică la terasa și a ieșit pe la un gard, care nu era prins bine. Era desculț pentru că mereu se descalță. La scurt timp am sesizat că lipsește, eu spălam vase. Nu am știut că gardul de la terasa vecină nu e sigur”.

Comentarii Facebook