Marti 6 Decembrie

CLUJ - Trei tineri, prinși după ce au furat materiale de construcții în valoare de aproximativ 35.000 de lei de la o firmă din Florești


Trei tineri de 16, respectiv 18 ani, au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce ar fi furat materiale de construcții din curtea unei firme din Florești. Potrivit polițiștilor, prejudiciul ajunge la aproximativ 35.000 de lei.

La data de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore, doi tineri în vârstă de 16 ani și un altul de 18 ani, din comuna Florești, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

În urma activităților derulate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 10-18 iulie a.c., cei trei tineri ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din comuna Florești, de unde ar fi sustras materiale de construcții, piese și unelte electrice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 35.000 de lei. Pe fondul ansamblului de activități investigative efectuate de polițiști, cei trei tineri au fost identificați și depistați, iar la data de 28 iulie a.c., în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore”, au mai transmis polițiștii clujeni. 

De asemenea, la data de 29 iulie a.c., aceștia au fost prezentați în fața magistraților care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 60%”, au mai spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Comentarii Facebook