CLUJ: Teribilismul și alcoolul i-au băgat pe doi tineri în spital. Au făcut prăpăd pe șosea și s-au oprit cu mașina într-un cap de pod VIDEO



Un accident rutier, soldat cu rănirea a doi tineri și pagube materieale însemnate, a avut loc vineri dimineață, pe raza localității Mintiu Gherlii.

În jurul orei 4, cei doi circulau cu un autovehicul Volkswagen dinspre Gherla spre Mintiu. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii, această a lovit o autoutilitară Opel parcată pe marginea dreapta a drumului, apoi o altă autoutilitară Seat, de pe aceeaşi parte, pe care a proiectat-o într-un şanţ de pe partea opusă a drumului. Maşina în care se aflau cei doi s-a oprit într-un cap de pod, lovind un plug, după ce a rupt un gard de beton al unei case din apropiere, scrie gherlainfo.ro.

În urma impactului, conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, dar şi pasagerul, de 17 ani, au fost răniţi, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej.

La fața loculuis-au deplasat și două ambulanţe, care au preluat victimele, transportându-le la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că acesta avea o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul respirat.

La eveniment a intervenit si un echipaj de la compania de gaz, întrucât a fost lovită şi o conductă din apropiere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

Comentarii Facebook