Marti 16 August

Cluj: Taximetrist ȚEPUIT de o clientă, dar nu-și pierde timpul cu o reclamație! La Cluj se trăiește bine - VIDEO


Un taximetrist a postat pe Facebook un clip cu o clientă care i-a cerut să o ducă până în Florești, dar acolo s-a dat jos și a dispărut. 

Femeia a cerut o cursă până în Florești, iar la destinație a spus că trebuie să meargă până în casă după bani. Taximetristul a așteptat, dar femeia s-a făcut nevăzută.

Dacă o recunoaște cineva sa ii spună ca a uitat sa achite o cursa. Lucrează la McDonald's Manastur. Nu vreau sa ajung cu reclamația la politie”, a scris taximetristul pe un grup de specialitate. Ulterior acesta a revenit și a precizat că suma de 35 de lei este prea mică, pentru a se deranja. ”Crezi ca pentru 35 de lei o sa imi pierd maine timpul cu reclamația la politie? E vorba de gest. Dacă cineva o cunoaște și vrea ca ea sa își rezolve problemele pe cale cea mai ușoară, sa o anunțe. Eu nu am nicio datorie fata de ea sau sa ma înjosesc sa o caut la servici, în caz ca acolo lucrează”, a mai spus acesta.

Se pare că în Cluj-Napoca taximetriștii au ajuns să câștige extrem de bine, dacă astfel de gesturi sunt acceptate atât de ușor. 

Comentarii Facebook