Vineri 20 Mai

Cluj: Taximetrist tâlhărit de doi clienți, care l-au bătut măr


Un taximetrist a fost tâlhărit de doi clienți, care l-au bătut și i-au furat telefoanele, tableta și alte bunuri. 

Este vorba despre doi tineri de 17 și 23 de ani, care au fost reținuți de pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un conducător auto cu privire la faptul că, în timp ce presta servicii de transport persoane, doi bărbați necunoscuți l-ar fi agresat fizic, ulterior sustrâgându-i din autoturism două telefoane mobile, două tablete, o borsetă cu documente personale și un parfum.

Ca urmare a activităților investigativ-operative, cele două persoane au fost identificate, iar la data de 15 decembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2, 3 și 7 Poliție Cluj-Napoca au fost desfășurate percheziții la locuințele acestora”, precizează Poliția Cluj.

Tânărul de 17 ani a fost depistat și dus la audieri, fiind reținut. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, în baza activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul de 23 de ani a fost depistat în cursul zilei de joi, 16 decembrie, în zona străzii Calea Dezmirului.

Acesta a fost reținut 24 de ore, iar în cursul acestei zile instanța a admis propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook