Miercuri 27 Mai

CLUJ: Tânără de 18 ani, luată CU FORȚA din propria casă de doi bărbați. Agresorii erau infractori căutați


Polițiștii clujeni au depistat și reținut doi bărbați acuzați de comiterea mai multor infracțiuni de furt și pentru lipsire ilegală de libertate.

La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie au reuşit identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj. 

Cei doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16.06. – 08.07. a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie a.c. ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească.

La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.


Comentarii Facebook