CLUJ: Tânăr de 19 ani, reținut pentru violențe în familie. Și-a snopit în bătaie mama și sora, până le-a băgat în spital


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Apahida, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiubii de violență în familie.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, are loc un scandal în familie”, informează IPJ Cluj.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat două femei care primeau îngrijiri medicale într-o autospecială de ambulanță, acestea prezentând urme de violență. Ulterior, cele două femei au fost transportate la spital.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data menționată, în jurul orei 20:30, cele două femei, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, din localitatea Câmpenești, ar fi fost agresate de fiul, respectiv fratele acestora, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale preexistente.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză, un tânăr de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, la data de 30 septembrie a.c., acesta a fost prezentat magistraților, fiind arestat preventiv pentru 20 de zile.

Comentarii Facebook