CLUJ: Spărgător arestat preventiv după ce a dat o spargere în Ajunul Crăciunului. Era căutat și pentru alte furturi


Polițiștii clujeni au depistat un bărbat acuzat de comiterea mai multor sargeri pe raza județului, acesta fiind apoi arestat preventiv.

La data de 31.01.2018, poliţişti din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în baza probatoriului administrat într-un dosar penal de furt calificat, au prezent instanței de judecată un bărbat de 27 ani, din comuna Aşchileu, jud. Cluj, pe numele acestuia dispunându-se arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, informează IPJ Cluj

În fapt, la data de 24.12.2017, pe timp de noapte, acesta a pătruns fără drept și prin efracție într-un imobil din localitatea Așchileu Mic, jud. Cluj, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 7.000 lei.

În dimineața zilei de 30.01.2018, poliţiştii au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare la imobile din localitatea Așchileu Mic și Așchileu Mare, ocazie cu care au fost recuperate o parte din bunurile ce fac obiectul dosarului penal sus-mentionat, precum şi din alte două dosare penale care figurau în evidenţele unităţii de poliţie cu autor necunoscut, faptele fiind comise de acelaşi bărbat.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Cluj.

Cercetările continua în vederea probării întregii activități infractionale.

Comentarii Facebook