Marti 31 Martie

Clujean reținut de polițiști, după ce a cauzat un accident cu 8 mașini avariate. Nu avea nici măcar permisPolițiștii clujeni au depistat și reținut, ieri, un conducător auto care a cauzat un accidenr rutier cu 8 mașini implicate. Acesta nu deținea nici permis de conducere.

La data de 31.01.2018, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, au dispus reținerea pe 24 ore a unui bărbat de 32 ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, informează IPJ Cluj.

Acesta, la data de 23.01.2018, în jurul orei 00:08, a produs accidentul rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate 8 autovehicule pe str. Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. După producerea accidentului rutier, bărbatul a plecat de la faţa locului, abandonând autovehiculul pe care l-a condus.

După identificarea conducătorului auto, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Comentarii Facebook