Cluj: Șoferul care a ajuns cu mașina într-un șanț, pe DJ109C, raza comunei Țaga, era beat și nu deținea permis de conducere


Polițiștii clujeni au intervenit sâmbătă la un accident rutier produs pe DJ109C pe raza comunei Țaga, în afara localității. Șoferul care a ajuns într-un șanț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un conducător auto în vârstă de 40 de ani, din municipiul Gherla, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Gherla, pe fondul consumului de alcool ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă, ajungând în șanțul de colectare a apelor pluviale.

De asemenea, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului, care  a fost transportat și internat la o unitate medicală”, transmite IPJ Cluj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii Facebook