Duminica 28 Aprilie

ACCIDENT cu două mașini pe centura Vâlcele-Apahida! O mașină a ajuns în afara drumului, intervine Descarcerarea- FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. 

În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul este în afara părții carosabile. 

Din fericire, nu există victime încarcerate. O femeie de aproximativ 60 de ani este evaluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, transmite ISU Cluj.

-----------------------

UPDATE

Victima este conștientă, cooperantă, și va fi transportată la spital de către echipajul SMURD. În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. 

Un conducător auto, în vârstă de 80 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul continuu, în direcția municipiului Dej, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din județul Alba.

În urma impactului dintre cele două auto, a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 75 de ani, care se afla în autoturismul bărbatului de 80 de ani. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook