CLUJ: Șofer prins drogat la volan. Polițiștii l-au găsit cu mașina ”înfiptă” într-o țeavă de gazePolițiștii clujeni au fost seseizați, ieri noapte, privind un accident accident rutier pe strada Calea Victoriei, din Turda.

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 3:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Calea Victoriei”, informează IPJ Cluj.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 23 de ani, din Câmpia Turzii, la volanul unui autoturism care se afla în afara părţii carosabile, oprit într-o ţeavă de furnizare a gazelor naturale.

Cel în cauză a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că nu se afla sub influența alcoolului.

Fiindu-i solicitate documentele de identitate şi ale autoturismului, conducătorul auto nu a fost coerent, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influența substanţelor cu efecte psihoactive.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Comentarii Facebook