CLUJ: Scandalagiu reținut de polițiști după ce și-a agresat fosta soție chiar la locul de muncă! Avea ordin de restricție


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj care a încălcat ordinul de restricție emis pe numele său și și-a agresat fosta soție.

Conform oamenilor legii, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 00.30 cel în cauză - un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale soții, unde ar fi agresat-o pe aceasta și pe un alt angajat al respectivei societăți.

Ca urmare a unui ordin de protecție dispus de către magistrații Judecatoriei Huedin, celui în cauză îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță mai mică de 200 metri de aceasta.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat magistraților de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și nerespectare a hotărârii judecătorești.


Comentarii Facebook