Luni 26 Septembrie

Cluj: Prostituată rănită într-un accident la Nima! Era cu clientul în mașină


O prostituată a fost rănită în urma unui accident de circulație, produs de un bărbat de 40 de ani din comuna Aluniș. Șoferul a fost arestat pe o perioada de 30 de zile, fiind băut și acum se face vinovat și de vătămare corporală din culpă. 

Accidentul a avut loc luni, la orele amiezii, lângă localitatea Nima. Șoferul de 40 de ani consumase mult alcool, dar s-a urcat la volan și a pornit spre Nima pentru a schimba un bec la masina. 

REVOLTĂTOR! În pandemie, directorul PNL -ist al Sălii Polivalente Cluj ”sparge” banii PUBLICI, pe haine de lux, la cel mai scump magazin din Cluj

Între Nima și Bunești, a ”pescuit” o prostituată și intenționa să meargă într-un alt loc pentru a întreține relații sexuale, scrie dejeanul.ro. Problema a apărut când a vrut să iasă în DN1C, unde a fost lovit de un alt șofer din Unguraș, care circula regulamentar.

Bărbatul de 40 de ani a scăpat fără răni, femeia a fost grav ranita, suferind mai multe fracturi și ar urma să aibă nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferul de 40 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicand 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Comentarii Facebook