Miercuri 1 Decembrie

Cluj: O femeie s-a sinucis, arucându-se de pe o clădire. Aceasta suferea după moartea mamei sale


O femeie din Florești, județul Cluj, s-a aruncat de pe un bloc în cursul zilei de miercuri, în timp ce echipajul SMURD se afla la ea în locuință, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să îi salveze viața. Femeia ar fi rămas cu o depresie puternică după ce mama ei a murit de COVID în primăvară.

 Femeia de 43 de ani, originară din Dej, era în depresie după ce mama ei ar fi murit de COVID-19 cu jumătate de an în urmă. 

Șocul morții mamei sale a fost atât de puternic încât femeia nu și-a mai revenit. Aceasta ar fi fost internată, de trei ori, în clinici specializate în tratarea depresiei, dar fără să fie observată o evoluție favorabilă. 

Mesaj de adio în timp ce soțul ducea copiii la grădiniță

Soțul femeii a primit un mesaj de adio pe telefon când se afla cu copiii la grădiniță, astfel încât a alertat echipajele de intervenție la 112.

Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la apartamentul în care se afla femeia singură. Membrii echipajului au intrat în apartament și au încercat să vorbească cu aceasta, cu scopul de a o liniști. La un moment dat, femeia ar fi spus că merge în altă încăpere.

Femeia a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol. Potrivit unor surse din anchetă, femeia a plonjat de la înălțimea unui bloc cu 4 etaje, deși stătea la etajul 2. 

Medicii nu au reușit să o resusciteze pe femeie

Medicii au încercat să o resusciteze timp de 50 de minute pe femeie, dar aceasta nu a răspuns manevrelor, iar ulterior a fost declarat decesul.

În cauză polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi efectuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, potrivit Cluj24.ro. Comentarii Facebook