Luni 6 Februarie

Cluj: O femeie a murit lovită de tren în apropierea stației CFR Piatra Craiului din localitatea Bucea. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz


O femeie de 51 de ani a murit, joi, 21 aprilie, lovită de un tren, în localitatea Bucea, județul Cluj.

Polițiștii au fost semnalați cu privire la un incident petrecut în dimineața zilei de joi, 21 aprilie, în apropierea stației CFR Piatra Craiului, din localitatea Bucea, județul Cluj. O femeie a fost găsită fără viață chiar pe liniile de cale ferată, fiind victima unui presupus accident feroviar. Polițiștii clujeni iau în considerare și un posibil act de sinucidere. 

În jurul orei 08.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona staţiei CFR Piatra Craiului, în localitatea Bucea, se află o persoană între liniile de cale ferată. Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Negreni, care a fost victima unui accident feroviar. Sesizarea la SNUAU 112 a fost făcută de mecanicul de locomotivă a unui tren care circula pe relaţia Cluj-Oradea”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cauză sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc decesul femeii.


Comentarii Facebook