Joi 13 August

Cluj-Napoca: Tentativă de Jaf la Cec Bank în Mărăști. Spărgătorul a fost AMATOR

 

Un jaf s-a produs pe CEC Bank în Mărăști, în cursul zilei de joi, chiar după furtună.

 

Un bărbat a intrat înarmat, nu se știe încă cert dacă avea un pistol sau nu, a amenințat să i se dea banii, dar a fost refuzat.

 

Bărbatul a fugit și acum este urmărit”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă.

 

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

 

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

 

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

 

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

 

Semnalmente: 

 

- vârstă aproximativă 20-25 de ani

- constituţie atletică

- purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare 

 

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”.

Acesta este al doilea jaf din ulimele zile. În cursul zilei de luni, 18 iunie, un bprbat mascat a jefuit sucursala Băncii Transilvania din Dâmbu Rotund, fugind cu 20.000 de lei.

 

 

Comentarii Facebook