Cluj-Napoca: Tânăr drogat și-a bătut joc de Polițiștii Locali în centrul orașului - FOTO

 

Un om al străzii, drogat din câte se pare, a demonstrat încă o dată lipsa de utilitate a Poliției Locale, fără un cadru legislativ clar și condiții de angajare.  

 

Tânărul a rupt cu pumnii un coș de gunoi și o dală de la Monumentul Eroilor, cu care a aruncat după doi polițiști locali.

 

Scenă incredibilă, azi, în spatele Catedralei Ortodoxe din Cluj-Napoca: un boschetar drogat rupe, în pumni, un coș de plastic de pe un stâlp și o dală de la Monumentul Eroilor. Apoi aruncă cu ele după doi polițiști locali, incredibili de borțoși, ca majoritatea de altfel de la Poliția locală, dovadă că Boc și Bonțidean au deschis aici un adevărat sat de vacanță - cu curve și lăutari - toate pe banii naivilor contribuabili. Boschetarul s-a apropiat mereu de ei, la câțiva metri, i-a tot momit, i-a înjurat în voie - de, chestii mai vechi, se pare, între ei! - și le-a dat întâlnire la Secția II de Poliție... Și în alergare ușoară, în timp ce bieții polițiști locali nădușeau după el de mama focului, intră și se predă polițiștilor de la secție... Încă o dovadă a faptului că Poliția locală e un organism total anacronic, fără vreo posibilitate de a interveni în vreun fel și a face ordine în Clujul nostru sălbatic! La un moment dat chiar mi s-a făcut milă de borțoși: păreau niște morse eșuate pe un țărm! ȘI, CIREAȘA DE PE COLIVĂ! UNUL DINTRE EI M-A MUSTRAT PENTRU CĂ NU L-AM PLACAT PE BOSCHETAR MANIFESTÂNDU-MI SPIRITUL DE SACRIFICIU PENTRU ORAȘ ȘI BOC! POATE, DIN FERICIRE, MĂ ALEGEAM ȘI CU VREUN CUȚIT ÎN BURTĂ ȘI ATUNCI ÎMI FĂCEA BOC FUNERALII DE EROU! IATĂ O MOARTE PE CARE, ZĂU, NU MI-O DOREAM, LIPSITĂ TOTAL DE MĂREȚIE ȘI POEZIE!”, a relatat jurnalistul Sorin Grecu. 

Comentarii Facebook