Cluj-Napoca: Scene incredibile! Un cetățean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. Înarmat cu o lingură, a urcat pe acoperișul casei


Momente halucinante în Cluj-Napoca! Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi ameninţă că o va ucide. Acesta a urcat pe acoperișul casei sale, înarmat cu o lingură, mai multe structuri ale M.A.I intervin la fața locului.

Scene ireale s-au desfăşurat duminică dimineaţă, 19 martie, în Cluj-Napoca, pe Strada Senină. Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o va ucide. Bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei şi este înarmat cu o lingură.

La faţa locului au intervenit mai multe structuri ale M.A.I printre care Serviciul de Ambulanţă, Pompierii, Poliţia, Jandarmeria, precum şi trupele speciale ale Jandarmeriei. În cele din urmă, bărbatul a fost convins de negociatori să renunţe la planurile sale şi a fost condus la Ambulanţă, transmite Observator.

Din primele date, cetăţeanul american ar fi fost concurent la X Factor în anul 2020.

Poți citi toate detaliile despre acest caz aici: Intervenţie în forţă a luptătorilor SIAS în Cluj-Napoca, pentru a potoli bărbatul care și-a sechestrat și amenințat soția

Comentarii Facebook