Cluj-Napoca: Așa arată parcul de pe strada Slănic: ”Iarba de 1,5 metri! Aproape ca în Germania (Munchen)”


Clujenii de pe strada Slănic spun că se ”bucură” din plin de parcul din zonă, la fel ca și cetățenii din Germania. 

Cam asa arata parcul de pe strada Slanic, iarba e de 1,5 metri! Aproape ca în Germania!!! Acesta e Clujul de 5 stele al lui BOC!!! Dacă nu e în centru, e bine și așa …”, a relatat un clujean ironic. 

page.jpg

Foto: Iarba din parcul Slănic și parcul ”English Garden” din Munchen

Boc: La Cluj se trăiește ca la Munchen

Primarul Emil Boc susține că a fost ales pentru că oamenii din Cluj-Napoca vor să trăiască bine, ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano.

Aici la Cluj este o calitate a resursei umane foarte puternică, în cercetare, în inovare, în IT, că sunt care trăiesc la fel ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano”, a spus primarul Emil Boc,

Primarul Emil Boc a fost întrebat cum a ajuns Clujul să fie cel mai scump oraș din țară, iar edilul a precizat că ”dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromiți că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj ca să nu se mai vorbească de Cluj!”.

Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni să trăim prost și să le distrug sănătatea.

Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident.

De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a mai adăugat, în 2021, Emil Boc.

Emil Boc a continuat exagerările și în 2022, când a comparat Clujul cu Barcelona

În 2022, când Clujul a fost inclus pe lista celor 100 de orașe din Misiunea ”100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în 2030”, Emil Boc a comparat Clujul cu orașe europene precum Barcelona.

Clujul este unul dintre locurile unde oamenii vor să meargă. Iar treaba noastră este să menținem orașul atractiv și să accelerăm elementul de atractivitate. Suntem în aceeași ligă cu Barcelona. Nu ajungi imediat din urmă mari orașe ale Europei, dar ești în aceeași ligă și încerci să ajungi la nivelul lor”, a afirmat Emil Boc, la Napoca Live.

Comentarii Facebook