Furt de 20.000 de euro de pe un șantier de construcții din Cluj. Hoțul, prins după câteva luni de activitate intensă


Polițiștii clujeni au reținut un bărbat de 34 de ani, care ar fi sustras mai multe materiale dintr-un șantier aflat în lucru din municipiul Cluj. Prejudiciul a fost recuperat doar parțial.

La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată, respectiv 3 acte materiale”, anunță IPJ Cluj.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că în perioada decembrie 2021 – mai 2022, cel în cauză ar fi sustras dintr-un șantier aflat în lucru pe raza municipiului Cluj-Napoca, unelte electrice, elemente și aparaturi folosite pentru instalațiile de încălzire, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților investigativ-operative bărbatul a fost depistat de polițiști, iar în baza mandatului de aducere a fost condus la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Comentarii Facebook