Cluj - Gestul superb al unui șofer de autobuz față de doi tineri nevăzători. Unii vor zice că e normal, dar pentru cei doi a fost SEMNIFICATIV


Un șofer al Companiei de Transport Public Cluj a făcut un gest frumos, ajutând doi tineri nevăzători care reveneau spre oraș din Baciu. Ceea ce poate părea un lucru minor, pentru cei doi tineri a însemnat enorm. ”De astfel de experiențe poți avea parte dacă alegi să mai ieși și din casă”, a relatat Alex Benchea, un tânăr alpinist nevăzător din Cluj, care a relatat scena.

Uneori când ți se face un bine simți că s-a oprit lumea în loc, în seara asta s-a oprit traficul...

Să vedeți cum a fost:

Eu împreună cu colegul meu, Alex, tocmai ne întorceam de la un local situat în comuna Baciu de lângă Cluj. După ce am urcat în autobuzul M31 șoferul ne-a întrebat unde vrem să ajungem.

I-am răspuns că la a treia stație.

Când aproape urma să coborâm, autobuzul s-a oprit și șoferul s-a oferit să ne ajute să ajungem vis-a-vis, pentru a nu mai traversa singuri și pentru că stația de întoarcere e un pic mai departe.

Ne-a mai spus că tot el este șoferul cu care am călătorit dinspre Cluj.

Se pare că șoferii din Cluj nu au învățat doar cum să transporte călători, ci mai mult de atât, cum să transporte călătorii în siguranță.

Voi știți cât de bine mă descurc eu, dar nu îmi place să refuz oamenii când sunt așa bine intenționați.

Fiecare are rolul său în privința sensibilizării și educării oamenilor.

De astfel de experiențe poți avea parte dacă alegi să mai ieși și din casă”, a relatat clujeanul.

Comentarii Facebook