Duminica 28 Aprilie

Cluj - Femeie lovită de o ambulanță SMURD în misiune: ”E normal să o lași pe bancă?” / ”Ar trebui amendată!” - VIDEO


O femeie de circa 70 de ani a fost lovită la intrare pe strada Memorandumului, de o ambulanță aflată în misiune. Din imaginile surprinse după incident se vede vă ambulanța avea semnalele acustice și sonore pornite. Cel mai probabil, femeia nu a auzit și a traversat strada. 

Femeie lovită pe trecere de pietoni în Cluj-Napoca de o salvare în misiune. Întreb și eu dacă este normal sa lovești cu mașina o femeie pe trecere de pietoni, să nu îi acorzi primul ajutor, să o pui pe o bancă și să te duci. Este ok, întreb și eu autoritățile.

Conform legii nu se acordă primul ajutor, fiind o femeie. Trecută de 70 de ani”, a întrebat cel care a filmat scena.

Din imagini se vede că femeia a refuzat ajutorul, așa că acuzațiile aduse de cel care a filmat nu se susțin. 

Femeia în primul rând este vinovată și ar trebui amendată. Doi la mână, medicii s-au dat jos să îi acorde primul ajutor, dar a refuzat… Nu văd rostul întrebării… sau ne place sa fim asa rai?”, a replicat altcineva.

--------------
UPDATE
În timp ce se deplasa spre un caz medical, având semnalele acustice și luminoase pornite, o ambulanță SMURD de tip neonat a fost implicată într-un eveniment rutier pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Din primele date, rezultă faptul că o femeie de aproximativ 70 de ani a căzut în apropierea ambulanței. Imediat, ambulanța a oprit pentru ca echipajul SMURD să-i acorde femeii primul ajutor calificat, însă aceasta a refuzat transportul la spital. În continuare se cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul.

Comentarii Facebook