Sambata 22 Ianuarie

CLUJ: Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce l-au bătut crunt pe un tânăr într-un bar din DejPolițiștii clueni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbai acuzați că au bătut un tânăr într-un bar din Dej.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 02:00, un tânăr de 23 ani din municipiul Dej a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Avram Iancu din municipiul Dej, ar fi fost agresat. Polițiștii au intervenit imediat, iar victima le-a relatat că în timp ce se afla într-un local, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi intrat în conflict cu alte persoane, care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Atacul agresorilor a continuat și în fața localului, victima suferind leziuni ce au fost evaluate de specialiști că necesită 28-30 zile de îngrijiri medicale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost identificați agresorii, doi bărbați de 26 ani, respectiv de 29 ani, din comuna Cășeiu.

De asemenea, în data de februarie, în urma probatoriului administrat, s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Comentarii Facebook