Sambata 10 Decembrie

CLUJ: Concurs dedicat tinerilor cercetători în știință și inginerie. Vezi până când se mai pot face înscrierile


Primăria Cluj-Napoca anunță că organizează în această perioadă, alături de prof. univ. dr. Rada Mihalcea, Cetățean de Onoare al Municipiului,  a 5-a ediție a concursului dedicat tinerilor cercetători care au reușit performanțe remarcabile în variate domenii științifice.

Termenul limită până la care participanții se mai pot înscrie în concurs este 31 mai 2019.

Rada Flavia Mihalcea este absolventă a Universității Tehnice din Cluj-Napoca și, prin munca sa, a pus numele Clujului și al României pe harta științifică a lumii! Menționăm că prof. Mihalcea a fost distinsă de Barack Obama, fost Președinte al Statelor Unite ale Americii, cu titlul "Presidential Early Career Award for Scientists and Engineers".

Prin Premiile ”Rada Mihalcea" pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie, comunitatea noastră oferă recunoaștere celor care au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în aria de specialitate în care activează.

Condițiile de participare în competiție, calendarul de desfășurare și alte detalii sunt publicate pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca.

Cercetarea și inovarea sunt elemente cheie în strategia de dezvoltare a Clujului, un instrument important în procesul de adaptare la evoluția tehnologică, digitalizare și de anticipare a slujbelor viitorului. 

Această competiție reflectă unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe care orașul nostru le deține: resursa umană capabilă, talentată. Tinerii reprezintă motorul inovației și am încredere în capacitatea lor de a duce mai departe parcursul european de dezvoltare pe care ne-am încadrat.”, spune Emil Boc.

Comentarii Facebook