Vineri 12 August

UPDATE: S-a întors acasă/Clujean dispărut de acasă, la primele ore ale dimineții. L-ați văzut? FOTO

UPDATE

Persoana în cauză s-a întors acasă în cursul nopții trecute, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

--------------------------


Polițiștii cer ajutorul clujenilor pentru a depista un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a dispărut de la domiciliu la data de 28 mai, în jurul orei 07.20.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 28 mai a.c., în jurul orei 07.20, bărbatul MARINA LIVIU-OVIDIU, în vârstă de 39 ani și 8 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a dispărut de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit”, informează IPJ Cluj. 

Semnalmentele persoanei dispărute: -înălțime aproximativ 170 cm,circa 75 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, semne particulare pe obrazul drept lângă ureche are două semne. Pe umărul drept are tatuaj cu mesajul"CARPE DIEM".

La data dispariției acesta purta o bluză cu mâneci lungi de culoare gri, având dungi albe și portocalii, o geacă bleumarin închis cu inscripția "Lee Cooper", un pantalon negru, pe ambele picioare având o dungă albă. Acesta era încălțat cu o pereche de pantofi marca "Lacoste".

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!Comentarii Facebook