CLUJ - Ceremonii militare și religioase cu ocazia „Zilei Drapelului Naţional”: Depunerea Drapelului la Catedrala Metropolitană și Înălțarea pe catarg


Sâmbătă, 25 iunie, și duminică, 26 iunie, în Cluj, vor avea loc mai miulte ceremonii militare și religioase cu ocazia „Zilei Drapelului Național”.

Ceremoniile vor începe sâmbătă, 25 iunie, de la ora 19:00, în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. În cadrul acestei ceremonii, se va coborâ Drapelul României care este arborat în Piața Avram Iancu și se va depune în Catedrala Mitropolitană.

Ceremonia va fi condusă de garda purtătoare a Drapelului Național, constituită din militari ai Regimului 317 ISR „Vlădeasa”, acompaniată de un trompet al Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Ceremonie de Ziua Drapelului: Înălțarea pe catarg

Duminică, 26 iunie, de la ora 12:00, va avea loc Slujba de sfințire a Drapelului României la Catedrala Metropolitană din Cluj-Napoca, urmând ca de la ora 12:30 să se desfășoare ceremonia militară și religioasă de înălțare a Drapelului Național în Piața Avram Iancu, urmând ca finalul ceremoniei să fie adus de  defilarea Gărzii de Onoare. 

Dețașamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimului 317 ISR „Vlădeasa”, Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Batalionul 55 Comunicații și Informatică „Napoca” și Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”. 


Comentarii Facebook