FOTO - Motociclist clujean, rănit grav în urma unui accident rutier. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD


Un motociclist clujean, în vârstă de 58 de ani, a fost grav rănit într-un accident petrecut sâmbătă, 25 iunie, în județul Bistrița-Năsăud. Motociclistul a fost preluat de un elicopter SMURD și dus de urgență la spital. 

Un bărbat din Cluj, care se deplasa pe o motocicletă, a fost lovit de un autoturism pe DN 17, în județul Bistrița-Năsăud. Victima a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD și transportat de urgență la spital. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc pe Drumul Național 17, în localitatea Tiha Bârgăului. 

accident moto bistrita 1.jpeg

Motociclist clujean, în stare gravă în urma unui accident în Tiha Bârgăului

Din primele date, o motocicletă condusă de un bărbat de 58 de ani din Cluj-Napoca a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din Tureac. În urma impactului, motociclistul a fost rănit. Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. Datorită rănilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate mostre biologice. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul. 


Comentarii Facebook