Marti 26 Mai

CLUJ: Bișnițar prins de polițiști! Vindea zeci de mii de artificii și petardePolițiștii clujeni au depistat, miercuri, un bărbat care comercializa ilicit articole pirotehnice, la Turda.

La data de 20.12.2017, între orele 08 :00 – 11 :00, poliţişti din cadrul Poliției Municipului Turda, au efectuat o acțiune, în zona pieței agroalimentare centrale din Municipiul Turda și străzile adiacente, pentru prevenirea si combaterea deținerii, comercializării și folosirii de către persoane fizice sau juridice a articolelor pirotehnice În acest context, poliţiştii au depistat pe str. Gheorghe Lazăr, din Turda, un bărbat de 45 ani, care oferea spre vanzare 460 bucăți petarde”, informează IPJ Cluj.

În urma perchezitiei autoturismului deținut de către acesta, poliţiştii au găsit 60. 288 buc articole pirotehnice de diferite categorii.

Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infractiunii referitoare la operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevazută şi pedepsită de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Produsele menționate au fost ridicate în vederea confiscării.

Comentarii Facebook