Cluj: Bărbosul dat afară de la examenul auto de la Poliție a revenit tuns și a promovat sala cu BRIO


Clujeanul, care nu a fost primit marți, 8 februarie, la examenul pentru școala de șofer de la Poliție, a revenit tuns și a promovat cu brio examenul. 

Prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, care are în subordine Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Cluj, a explicat ce s-a întâmplat marți. 

În conformitate cu OUG 97/2005, art. 19 alin. 1 lit. h "Serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor eliberează un nou act de identitate în următoarele cazuri: ... h) când imaginea facială din actul de identitate nu mai corespunde cu fizionomia titularului." Prin urmare, pot să vă fac următoarele precizări: În cursul zilei de ieri persoana în cauză s-a prezentat la sediul instituției, iar cu ocazia înscrierii la concursul de teorie, colega noastră de la ghișeu neputând stabili la acel moment identitatea de fizionomie între persoana înscrisă în actul de identitate și persoana care solicita înscrierea la concurs, diferențele fizionomice fiind majore. Ori, în astfel de situații există două posibilități: solicitarea eliberării unui nou document de identitate conform textului de mai sus care să corespundă cu fizionomia actuală, ori adaptarea fizionomiei după actul de identitate. Barba era foarte mare, nu se putea distinge eventuale semne fizionomice/distinctive, fiind regăsită în practică și prezentarea fratelui geamăn la concursuri. Pentru evitarea oricărui dubiu, s-a procedat la solicitarea remedierii acestor neconcordanțe. În cursul acestei zile, persoana în cauză a revenit, i s-a permis accesul - fiind remediate cele solicitate - și a promovat examenul cu 25 de puncte”, a spus Tasnadi Szilard.

Cluj: Dat afară de la examenul de școala de șoferi de la Poliție pentru că avea barba prea mare!

Comentarii Facebook