Clujean țepuit de o ”fată serioasă”, care i-a scris la întâmplare: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” / Cum s-a răzbunat - FOTO


Un turdean a ajutat o tânără care i-a scris la întâmplare pe Facebook și i-a cerut 200 de lei, pentru că este blocată în Aeroport și nu are cine să o ajute. 

Aveți mare grija la ea!! Tepara, escroaca!! La ora 5 dimineața, îmi trimite mesaj dacă pot sa o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport și trebuie sa ajungă in tara pentru inmormantarea bunicii ei,ea rămânând fără bani. I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promitand ca îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în țară, apoi a spus ca nu s-au virat banii, ca ea nu a primit nimic.  Transferul a fost făcut, am umblat și pe la banca cu extrase de cont, iar banii au fost virati către ea, așadar este o escroaca. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2000 pe zi. Sper ca nu a mai picat nimeni în plasa, iar cu ocazia asta o fac faimoasa, sa o cunoască toata lumea, ce fel de fata buna e. Rușine sa îi fie și de educația pe care a primit-o de la părinți. Așa sa ii ajute Dumnezeu. Aveți grija oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a relatat Mihai, pe un grup din Turda.

Povestea făcută publică le-a atras atenția și altora

Tânăra a fost recunoscută și de alți oameni. ”Fata a lucrat la Seven cu mine și a furat și de la colegi bani tot așa, bunică-sa moare în fiecare saptamana, cam asta e scuza ei generală cu toată lumea. Fata trage pe nas mult și la ora aia pentru ce îi puteau trebui banii?”, ne-a mai relatat cineva. 

page.jpg

page1.jpg

---------

UPDATE

Un alt clujean spune că a fost înșelat de frumoasa blondă.

Am crezut ca sunt singurul ce a luat țeapă. Nici nu mi-am batut capul sincer, banii respectivi nu se mai recupereaza.

La mine o fost prin 15 septembrie 2021. Si mai sunt destui țepuiți din zona Turda / Câmpia Turzii”, ne-a relatat Alin. 

page2.jpg

Tânăra acuzată de înșelătorie a contactat redacția Știri de Cluj și spune că și ea este victimă, pentru că i-a fost spart contul de Facebook (video). Poliția s-a sesizat și probabil cazul se va lămuri în urma anchetei. Ce nu se potrivește în justificările ei este faptul că țepele cu bani ceruți împrumut adurează deja de câteva luni, timp în care ea nu a făcut nimic.

Comentarii Facebook