Bărbat reținut de polițiști după ce a făcut scandal într-un bar din Cluj. A scos cuțitul la oameni



Polițiștii clujeni au deipistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care a cauzat un scandal într-un local din Cluj.

La data de 07.12.2017, polițiști din cadrul Sectiei 6 Poliție Cluj-Napoca, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate în dosarul privind sesizarea din oficiu pentru săvarșirea infractiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii si linistii publice, au dispus reținerea pentru 24 ore a unui bărbat de 36 ani, din Fălticeni, jud. Suceava”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, acesta, la data de 03.12.2017, în jurul orei 03:00, pe fondul unui conflict spontan într-un local pe raza municipiului Cluj-Napoca, a provocat un scandal și a scos spre folosire un obiect tăietor-înțepător.

n urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat, pe numele acestuia continuându-se cercetările pentru săvârșirea infractiunilor concurente portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii si linistii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Cod Penal.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

Comentarii Facebook