Duminica 4 Decembrie

Cluj: Bărbați arestați pentru șantaj și tâlhărie. Aceștia au cerut 50.000 de EURO - FOTO / VIDEO


Doi bărbați din Cluj-Napoca, de 33, respectiv 41 de ani, au fost prinși în flagrant delict de Brigada de Operațiuni Speciale Cluj și Biroul de Investigații Criminale Cluj-Napoca, în timp ce solicitau bani unor tineri de 23 și 25 de ani, amenițându-i cu bătaia. Cei 4 bărbați se cunoșteau și nu ar fi fost prima dată când cei doi au solicitat bani folosind amenințări.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a reieșit faptul că doi bărbați de 33, respectiv 41 de ani, din Cluj-Napoca, le-ar fi solicitat unor tineri în vârstă de 23 și 25 de ani suma de 50.000 de euro, amenințându-i cu acte de violență.

Persoanele în cauză ar fi colaborat în trecut în cadrul unor activități profesionale desfășurate în comun, în domeniul de creare al site-urilor web, încheiate pe fondul unor neînțelegeri.

În fapt, la data de 13 aprilie a.c., a avut loc o întâlnire între aceștia la sediul societății profesionale din municipiul Cluj-Napoca, unde tânărul de 25 de ani ar fi fost agresat fizic, fiindu-i totodată sustrasă suma de aproximativ 15.000 de lei și un telefon mobil.

În urma sesizării, polițiștii au demarat cercetări, iar la data de 27 aprilie a.c., a fost organizată acțiunea de prinderea în flagrant delict a bărbatului de 41 de ani, în timp ce primea de la una dintre persoanele vătămate suma de 2.000 de euro.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind admisă propunerea de arestare preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

1.jpg

2.jpg

Comentarii Facebook