Cluj: Bărbat de 64 de ani prins de polițiști în timp ce transporta lemn tăiat ilegal - FOTO


Un bărbat de 64 de ani a fost oprit de polițiștii din Huedin, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, în localitatea Călata. 

Acesta transporta 15 mc de material lemnos, fără să dețină documente legale alea provenienței sau transportului.

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 64 de ani, din comuna Negreni, care se deplasa pe DN1, pe raza localității Călata.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în interiorul autoutilitarei era încărcată cantitatea de aproximativ 15 mc de material lemnos, specie rășinoase, sub formă de cherestea, fără deținerea documentelor legale ale provenienței și transportului.

Materialul lemnos în valoare de circa 15.000 de lei a fost predat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Huedin, iar mijlocul de transport indisponibilizat, conform prevederilor legale.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de transport de materiale lemnoase fără documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.46/2008”, conform IPJ Cluj.

Comentarii Facebook