Cluj: Bărbat cu un cuțit în mână arestat de polițiști în Piața Mihai Viteazu. Momente de groază - VIDEO


Un bărbat a fost reținut de poliție în Piața Mihai Viteazu, după ce umbla cu un cuțit pe stradă, ziua în amiaza mare. 

Bărbatul de 39 de ani ținea cuțitul la vedere și când au ajuns acolo forțele de ordine a încercat să opună rezistență și a fugit. Acesta a fost ajuns din urmă de oamenii legii și a fost încătușat.

Clujenii care au filmat scena i-au îndemnat pe polițiști să fie mai agresivi, semn că s-au speriat de ce s-ar fi putut întâmpla dacă bărbatul suspect ar fi folosit cuțitul. Cel reținut a fost dus la secția de poliție, dar anchetatorii nu s-au putut înțelege cu el. Bărbatul este din Mureș și a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie, pentru o evaluare. Nu se știe dacă acesta era băut sau drogat. 

El este cercetat pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice.

La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat se deplasează cu un obiect tăietor-înțepător, în zona Pieței Mihai Viteazul.

La fața locului au fost trimise imediat patrule de poliție și jandarmi, bărbatul fiind depistat de o patrulă mixtă de ordine publică cu operativitate, imobilizat și condus la sediul unității de poliție.

Datorită stării de agitație în care se afla, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală de specialitate.

Din primele verificări, nicio persoană nu a fost rănită.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Comentarii Facebook