Cluj - Are bani de bolid de 300.000 de euro, dar nu are pentru parcare? - VIDEO


Un Aston Martin de circa 300.000 de euro a fost parcat cu avariile pornite timp de câteva zeci de minute (minim) pe pietonala de pe  strada Emile Zola, în centrul Clujului. Mașina a stat acolo cel puțin 30 de minute între orele 12.00 și 12.30.

”Barosanul” care și-a permis să dea o avere pe această mașină nu a găsit bani și pentru parcare, cel puțin asta rezultă din modul în care a staționat. Parcarea din Piața Unirii era la 5 minute de mers pe jos, dar distanța l-a speriat pe milionar. 

Nu știm a cui este mașina, dar norocul lui a fost că, tocmai acum, polițistul local care bântuie zilnic prin zonă lipsea de la datorie. 

Este de apreciat, totuși, că milionarul a găsit de cuviință să pornească avariile, pentru a atenționa că nu stă mult și a pitit mașina lângă zid.

Zilnic, pe această stradă vedem cum sunt amendați amărâții care vin să facă livrări, dar unii sunt mai norocoși și scapă. Amenzile nu sunt mici pentru oamenii de rând, cât despre cel de la volan sigur nu ar simți-o. Probabil că ar trebui stabilite amenzile în funcție de valoarea autoturismului și atunci am vedea o schimbare de atitudine.

Vom reveni cu vești dacă șoferul a fost amendat sau nu...

collage.png

Comentarii Facebook