Intervenție de mare angajament a Poliției Române la locuința primarului din Baia Mare. Un agent a sărit gardul, deși poarta era deschisă


Exces de zel la ridicarea primarului Cherecheş, condamnat la 5 ani de închisoare, care nu era acasă. Unul dintre poliţiştii care a mers acasă la Cătălin Cherecheş, vineri, după decizia de condamnare a primarului dată de Curtea de Apel Cluj, a sărit gardul locuinţei acestuia, deși poarta era deschisă.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, nu a fost găsit acasă de polițiști. Unul dintre agenți a fost filmat în timp ce sărea gardul în curtea edilului, pentru a-i înmâna mandatul de executare.

Potrivit surselor Cătălin Cherecheș nu a fost găsit nici la primărie și nu răspunde la telefon. Primarul a fost dat în urmărire pe site-ul oficial al Poliției Române.

„Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au primit de la instanţa competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, poliţiştii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului", a transmis IPJ Maramureş.

Comentarii Facebook