A fugit Cherecheș? Primarul din Baia Mare n-a fost găsit acasă de polițiști și nici la Primărie, este dat în urmărire pe site-ul oficial al Poliției


Primarul din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat astăzi la 5 ani de închisoare de Curtea de Apel Cluj, nu a fost găsit acasă și nici la Primărie. Cherecheș a fost dat în urmărire pe site-ul oficial al Poliției Române și nu răspunde la telefon!

„Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au primit de la instanţa competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, poliţiştii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului", a transmis IPJ Maramureş.

dec.jpeg

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat astăzi, prin decizie definitivă, la o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul de mită. Este aceeași sentință pronunțată în primă instanță și decizia Curții de Apel Cluj este definitivă.

În completul de judecată s-a aflat judecătoarea din Cluj Georgiana Hîngan Fărcaș, pe care socrii lui Cătălin Cherecheș au încercat să o mituiască prin intermediul mamei acesteia, Rodica Hîngan Fărcaș. 

Dorin Gliga și Claudia Gliga, socrii lui Cătălin Cherecheș, se află deja în spatele gratiilor fiind arestați preventiv, după ce soacra primarului a fost prinsă în flagrant cu 50.000 de euro pe care voia să-i dea mamei judecătoarei Hîngan Fărcaș. Mita, parte dintr-o sumă de 100.000 de euro, era menită să-i asigure achitarea lui Cherecheș. 

Comentarii Facebook