UPDATE: Minora a fost găsită /CLUJ: Adolescentă de 15 ani, dispărută de acasă! Ați văzut-o? FOTO

UPDATE 


Minora disparuta- Kiss Victoria Cristina a fost găsită. Conform oamenilor legii, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni si nici nu a fost rănită. 

------------

Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetășenilor pentru a depista o adolescentă de 15 ani, care a plecat în data de 17 februarie de la locuința sa și nu s-a mai întors la domiciliu. 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 17 februarie, în jurul orei 12.40, Kiss Victoria Cristina, în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj - Napoca a plecat de la  domiciliu și nu a mai putut fi contactată.

Semnalmentele persoanei dispărute: - înălțime 1.78 m, 94 kg, părul brunet, lung şi ondulat, ochii verzi, ten deschis, tatuaj pe antebraţul stâng în formă de şarpe, tăieturi pe anteraţele ambelor mâini şi picioare.

La momentul plecării de la locuință purta o geacă bleumarin închis, blugi negri, bluză portocalie, ghete tip adidas negre şi o borsetă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook