CLUJ - Accident rutier la ieșire din localitatea Copăceni spre Turda. Un camion este implicat în accident


Un accident rutier a avut loc miercuri, 18 mai, în jurul orei 15:30, la ieșirea din localitatea Copăceni spre municipiul Turda. 

Un echipaj de prim-ajutor SMURD și poliția intervin în cazul unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din localitatea Copăceni spre Turda în jurul orei 15:30. Circulația în zonă se desfășoară greoi, fiind liber un singur sens de mers. 

turda acc.jpg

În accident este implicat un camion de mic tonaj.

Sursa Foto: Info Trafic Cluj - FACEBOOK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

 Se pare că în accidentul de astăzi de la ieșire din Copăceni, s-au ciocnit două autoutilitare având același sens de deplasare. Vinovat ar fi un șofer polonez. Celălalt șofer a fost transportat la spital. 

La data de 18 mai, în jurul orei 15:00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, la km 450+100m, la ieșire din localitatea Copăceni. Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean polonez, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă pe același sens de mers de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Turda. În urma impactului, bărbatul de 48 de ani a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook