Cluj: Accident pe strada Nicolae Titulescu! O motocicletă a fost făcută praf în urma unei ciocniri cu un autoturism - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Nicolae Titulescu. 

„În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Motociclistul a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, fiind conștient și cooperant. 

În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare”, transmite ISU Cluj.

„La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs la intersecția străzii Nicolae Titulescu cu Aleea Godeanu, din municipiul Cluj-Napoca. 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că a fost produsă o coliziune între un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 46 de ani, și un motociclu, condus de un tânăr de 22 de ani, ambele autovehicule circulând înspre Piața Timotei Cipariu. 

În urma evenimentului, motociclistul a fost transportat la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, anunță IPJ Cluj.

m2.jpeg

Comentarii Facebook