CLUJ: Accident de muncă mortal, la o firmă din Dej. Un bărbat și-a prins capul într-o presă de balotat



Un accident de muncă, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, marți, la o firmă din Dej, unde un bărbat a rămas prins într-un utilaj de balotat.

Conform ISU Cluj, forțele de intervenție au fost alertate asupra faptului că un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi rămas prins într-o presă de balotat din cadrul firmei S.C. SERALEX din Dej, situată pe strada Bistriței.

Din primele informații victima a rămas cu capul prins în utilaj. Se pare că bărbatul era singur în momentul producerii accidentului și a fost descoperit ulterior de un coleg care a oprit utilajul și a alertat forțele de intervenție.

Medicii ajunși la fața locului au început manevrele standard de 45 de minute de resuscitare într-o încercare disperată de a salva viața bărbatului. Inima bărbatului de 40 de ani din Ocna Dej a fost pornită de mai multe ori cu ajutorul electroșocurilor, scrie someseanul.ro.

Din păcate eforturile echipei de salvare s-au dovedit a fi în zadar deoarece după 50 de minute de resuscitare inima bărbatului a cedat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

O echipă de criminaliști a Poliției Municipiului Dej a demarat cercetările în acest caz, care este cercetat din punctul de vedere al unui accident de muncă.

De asemenea, inspectorii ITM vor desfășura cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul și dacă au fost respectate toate normele legale privind securitatea la locul de muncă.





Comentarii Facebook